Bine ați venit pe platforma pentru învățământ electronic a Facultății de Științe Economice din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.  Au acces la această platformă studenții de la programele de licență și master, învățământ cu frecvență, din Facultatea de Științe Economice.

ANUNȚ IMPORTANT!!!

Consiliul de Administrație al UPG Ploiești consideră că în prezent situația din România nu permite desfășurarea de activități didactice sigure din punctul de vedere al răspândirii epidemiei de coronavirus SARS-CoV-2,  prin participarea fizică în universitate a studenților din cauza următoarelor motive:

  1. În condițiile în care după o lungă perioadă de activități on-line se întorc în universitate peste 6500 de studenți și  de cadre didactice pericolul de contaminare  cu coronavirus SARS-CoV-2  este ridicat.
  2. Nicio persoană din cadrul comunității academice din UPG Ploiești nu a fost vaccinată anti coronavirus SARS-CoV-2.
  3. Există un risc ridicat să compromitem o situație bună în care s-au manifestat puține cazuri de coronavirus SARS-CoV-2  în universitate în rândul personalului și studenților, cu eforturi mari din partea managementului universității.
  4. Mesajul primit din partea MEC este de menținere a situației de activitate on-line.

Ca urmare, Consiliul de Administrație al UPG Ploiești hotărăște:

  • menținerea activității on-line atât pentru toate activitățile didactice, inclusiv examinările studenților (examene, proiecte, verificări), până la sfârșitul sesiunii din luna februarie,  21.02.2021. 
  • plata taxelor de rezervare a camerei de cămin în procent de 50 % pe  lunile ianuarie și februarie conform Hotărârii Consiliul de Administrație al UPG Ploiești Nr. 46 din ședința din 25 noiembrie 2020: Art.6. Consiliul de Administrație a hotărât ca, începând cu 1 ianuarie 2021, studenții care se retrag din cămin, dar vor să-și păstreze locul, să achite în avans 2 luni 50 % din valoarea regiei de cămin. Taxele se vor plăti până la 20.01.21 pentru luna ianuarie 2021, până la 8.02.21 pentru luna februarie 2021. 
  • Studenții care achită taxa de rezervare pe cele două luni până la 20.01.21 vor plăti doar 40 % din valoarea regiei de cămin.

Consiliul de Administrație al UPG Ploiești

7.01.2021 


Conturile de acces pentru studenții de anul I:


Dacă încercați să vă resetați parola și nu primiți un răspuns automat în maxim 15 minute, vă aflați în una dintre următoarele situații:

  • contul nu există pentru că încercați să va logați pe platforma altei facultăți
  • adresa de email asociată contului dvs. nu este corectă (ex. ați furnizat-o greșit când v-ați înscris) - dacă vă aflați în această situație, trimiteți un email la administrator (btudorica@upg-ploiesti.ro) cu informatii complete (facultate, specializare, an, nume, prenume, adresa de email dorita)

Studentii îşi pot vizualiza notele prin accesarea portalului (serviciu separat de această platformă) https://portal.upg-ploiesti.ro/portal/home . Portalul este administrat de către departamentul DTIC. În caz de probleme cu portalul, trimiteți un mesaj la sorin.voinescu@upg-ploiesti.ro.