Bine ați venit pe platforma pentru învățământ electronic a Facultății de Științe Economice din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.  Au acces la această platformă studenții de la programele de licență și master, învățământ cu frecvență, din Facultatea de Științe Economice.

ANUNȚ IMPORTANT!
CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL UNIVERSITĂȚII PETROL – GAZE DIN PLOIEȘTI, HOTĂRÂREA NR. 17, ȘEDINȚA din 22 aprilie 2021

Art. 1 Consiliul de Administrație a analizat rezultatele chestionarului cu privire la stadiul procesului de vaccinare în rândul studenților și a hotărât organizarea on-line a sesiunii de exemene de vară a anului universitar 2020-2021, întrucât s-a considerat necesară prevenția în rândul comunității academice privind eventuala infectare cu virusul SARS COV-2.


Studenții care au dificultăți în a participa la activitățile online, din motive tehnice (lipsa echipamentelor necesare, a conexiunii la internet etc.), pot desfășura aceste activități din laboratoarele facultății. Dacă este necesar acest lucru, vă rog să mă anunțați în prealabil, printr-un mesaj la adresa btudorica@upg-ploiesti.ro, de așa natură încât să se asigure accesul în sălile respective.


Conturile de acces pentru studenții de anul I:


Dacă încercați să vă resetați parola și nu primiți un răspuns automat în maxim 15 minute, vă aflați în una dintre următoarele situații:

  • contul nu există pentru că încercați să va logați pe platforma altei facultăți
  • adresa de email asociată contului dvs. nu este corectă (ex. ați furnizat-o greșit când v-ați înscris) - dacă vă aflați în această situație, trimiteți un email la administrator (btudorica@upg-ploiesti.ro) cu informatii complete (facultate, specializare, an, nume, prenume, adresa de email dorita)

Studentii îşi pot vizualiza notele prin accesarea portalului (serviciu separat de această platformă) https://portal.upg-ploiesti.ro/portal/home . Portalul este administrat de către departamentul DTIC. În caz de probleme cu portalul, trimiteți un mesaj la sorin.voinescu@upg-ploiesti.ro.