Bine ați venit pe platforma pentru învățământ electronic a Facultății de Științe Economice din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Au acces la această platformă studenții de la programele de licență și master, învățământ cu frecvență, din Facultatea de Științe Economice și participanții la programele DPPD.
În caz de probleme legate de platformă, apelați la administratorul platformei (tudorica_bogdan@yahoo.com).
Studentii Facultății de Științe Economice îşi pot vizualiza notele prin accesarea paginii  https://portal.upg-ploiesti.ro/portal/home. Portalul este administrat de către departamentul DTIC și este separat de această platformă. În caz de probleme cu portalul, trimiteți un mesaj la sorin.voinescu@upg-ploiesti.ro.

!!! În atenția studenților de an terminal, licență și master, care au de dat restanțe. Au apărut secțiuni speciale pentru restanțe în listele voastre de discipline. Acolo vor posta cadrele didactice informațiile necesare pentru susținerea restanțelor.

Numele de utilizatori pentru studenții de la Științe Economice sunt în lista asta. Parola inițială e Abc ultimele patru cifre din CNP # (ex. Abc1234#): https://drive.google.com/file/d/1_TMSBQuq0mIUWSnZUKaPcrc60eOjXP6Q/view?usp=sharing
Imediat ce vedeți acest anunț luați-vă în primire contul individual (intrați în el, schimbați parola, vă puneți poză, treaba voastră, e al vostru).


Micro-ghid - cum schimb userul și parola la aplicația Moodle de telefon